bruidsmode.jpg
Bruidsmode
Trouwpakken.jpg
Trouwpak
feestlocatie.jpg
Feestlocaties
bruiloftmuziek.jpg
Bruiloftmuziek
trouwlocatie.jpg
Trouwlocaties
trouwkaart.jpg
Trouwkaarten
fotograaf.jpg
Fotografen
trouwfilm.jpg
Trouwfilm
trouwvervoer.jpg
Trouwvervoer
trouwringen.jpg
Trouwringen
bruidsboeket.jpg
Bruidsboeket
beauty.jpg
Beauty
bruidstaart.jpg
Bruidstaart
bedankjes.jpg
Bedankjes
catering.jpg
Catering
bruidsaccessoires.jpg
Accessoires
partyverhuur.jpg
Partyverhuur
huwelijksvoltrekking.jpg
Voltrekking-Zegening
trouwambtenaar.jpg
Trouwambtenaar
sfeermakers.jpg
Sfeermakers
huwelijksnacht.jpg
Huwelijksnacht
Photobooth-huren-categorie.jpg
Photobooth-huren
vrijgezellenfeest.jpg
Vrijgezellenfeest
weddingplanner.jpg
Weddingplanner
bruidsduiven.jpg
Bruidsduiven
partyschip.jpg
PartyschipWat kost een trouwpak gemiddeld?
 

Trouwpak

Een bruiloft kost geld, maar je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. Voor ieder onderdeel kun je een bepaald budget vastleggen. Het meeste geld wordt uitgegeven aan de locatie, het trouwpak, de bruidsjurk en de trouwringen. In dit blog vertellen we je alles over de kosten van een trouwpak. Want wat kost een gemiddeld trouwpak nu eigenlijk? We kunnen je in ieder geval vertellen dat de gemiddelde prijs van een trouwpak tussen de € 775,- en de € 1.000,- ligt. Er moet nog wel gedacht worden aan de trouwschoenen. De schoenen zijn namelijk vaak niet bij de prijs inbegrepen. Mocht je extra accessoires willen, dan komen deze kosten er ook nog overheen. 

Verschillende prijzen in de trouwpakken wereld

De prijs van een trouwpak heeft alles te maken met de trouwpakken specialist waar je naartoe gaat. De trouwpakken van Roka beginnen bij de € 500,- à € 600,-. Een trouwpak van Suitsatsea begint bij € 1.250,-. Het grote verschil zit in het soort trouwpak en de wijze waarop je advies krijgt. Bij Roka.nl krijg je bijvoorbeeld volledig advies voor je trouwpak, maar zal je op je beurt moeten wachten in de winkel, je bent namelijk niet de enige. Daarnaast krijg je waar voor je geld, want het zijn voornamelijk traditionele trouwpakken. Bij Suitsatsea.nl kom je niet in een winkel, maar in een volledig ingerichte man cave. Vervolgens word je trouwpak op maat gemaakt en krijg je de meest exclusieve pakken. Bijvoorbeeld vintage trouwpakken of groene trouwpakken met witte sneakers. Het is maar net wat je zelf wilt!

Maatpak

De kosten van een trouwpak op maat

De prijs van een trouwpak op maat wordt voornamelijk beïnvloed door de stofkeuze. De prijs voor een pak op maat begint ongeveer bij € 999,-. Het voordeel hiervan is dat je je trouwpak volledig zelf kunt stylen. Maar met alleen het pak ben je er nog niet. Denk ook aan een overhemd, stropdas / strik, gilet, plastron & pochette. Hoe luxer de stof van het pak is, hoe duurder de prijs. Vraag bij een trouwpakken specialist een vrijblijvende offerte aan.  

Wanneer begint de zoektocht naar jouw trouwpak?

Zorg er in ieder geval voor dat je ruim 6 maanden van tevoren begint aan de trouwpak inspiratie, want de wachtrijen zijn meestal enorm! En zeker wanneer je naar een trouwpakken specialist gaat met een winkel waar meerdere heren op hetzelfde moment welkom zijn, moet je op tijd je afspraak inplannen. Wanneer je op tijd begint met zoeken, voorkom je een hoop stress en kun je in alle rust jouw perfecte trouwpak uitzoeken. Kom in ieder geval niet vroeger dan zes maanden. Je kunt in deze tijd namelijk nog kilo’s aankomen of juist afvallen. Zo kloppen de maten niet meer, beetje zonde toch? 

Trouwkostuum

Trouwpak passen

We gaven net al aan dat je ruim 6 maanden van tevoren begint met de zoektocht. Je kunt in deze periode dus ook alvast pakken gaan passen. Een trouwpak zit nooit in een keer helemaal goed. Het pak moet dus misschien vermaakt worden. Mocht je voor een maatpak kiezen, dan duurt het wat langer voordat je trouwpak klaar is. Zodra jouw trouwpak klaar is, word je uitgenodigd voor de pasafspraak. Hier wordt er gekeken of de pasvorm nog verder geperfectioneerd kan worden zodat jij zeker weet dat je pak perfect past. 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met een trouwpakken specialist. Zij zitten al heel lang in het vak en kunnen je alles vertellen over de stoffen, accessoires en prijzen. 

 

Twitter Trouwen in Twitter trouwennieuws Facebook Blog logo

Banner-BijZondere_trouwringen.jpg Limburg
kasteel-groot-buggenum_trouwlocatie_limburg.jpg Limburg
190_190_vierkant_1.jpg Limburg