bruidsmode.jpg
Bruidsmode
Trouwpakken.jpg
Trouwpak
feestlocatie.jpg
Feestlocaties
bruiloftmuziek.jpg
Bruiloftmuziek
trouwlocatie.jpg
Trouwlocaties
trouwkaart.jpg
Trouwkaarten
fotograaf.jpg
Fotografen
trouwfilm.jpg
Trouwfilm
trouwvervoer.jpg
Trouwvervoer
trouwringen.jpg
Trouwringen
bruidsboeket.jpg
Bruidsboeket
beauty.jpg
Beauty
bruidstaart.jpg
Bruidstaart
bedankjes.jpg
Bedankjes
catering.jpg
Catering
bruidsaccessoires.jpg
Accessoires
partyverhuur.jpg
Partyverhuur
huwelijksvoltrekking.jpg
Voltrekking-Zegening
trouwambtenaar.jpg
Trouwambtenaar
sfeermakers.jpg
Sfeermakers
huwelijksnacht.jpg
Huwelijksnacht
Photobooth-huren-categorie.jpg
Photobooth-huren
vrijgezellenfeest.jpg
Vrijgezellenfeest
weddingplanner.jpg
Weddingplanner
bruidsduiven.jpg
Bruidsduiven
partyschip.jpg
PartyschipInpaktips voor de huwelijksnacht 
 

inpaktips

Maanden heb je toegeleefd naar het moment waarop je eindelijk jouw Ja-woord mag zeggen. Misschien durf je dan ook helemaal niet verder te kijken dan deze mooie dag. Maar ook na die dag staan waarschijnlijk nog heel veel mooie dingen op de planning. Misschien hebben jullie zelfs wel een mooie nacht weg van huis gepland voor jullie huwelijksnacht. Hoewel het maar één nachtje is, is dit natuurlijk wel een bijzonder moment en wil je dit zo romantisch mogelijk aanpakken. 

Natuurlijk wil je na de bruiloft wel zo snel mogelijk richting het hotel vertrekken. Pak daarom zeker enkele dagen voorafgaand aan de bruiloft in. Zet de tassen alvast klaar in de auto. Zo heb je hier verder geen stress of omkijken meer naar. Maar wat pak je nu in voor deze ene speciale nacht? 

Huidverzorgingsproducten 

Toegegeven, dit is misschien niet de spannendste tip in dit lijstje. Toch is het wel heel belangrijk. Op de dag van de bruiloft zelf zal je waarschijnlijk meer make-up dragen dan anders. Het is niet verstandig om met een gezicht vol make-up te gaan slapen. Dat ziet er niet alleen een stuk minder mooi uit als je wakker wordt, maar kan ook nog eens huidirritaties veroorzaken. Het is daarom goed om niet alleen je make-up af te halen, maar de huid ook nog eens extra verzorging te bieden. Bijvoorbeeld met de producten van Vichy voor de gevoelige huid. Zo zorg je ervoor dat je huid er ook na de huwelijksnacht nog stralend uitziet. 

Huidverzorging

Beschermhoes voor je trouwjurk 

Het zou zonde zijn als je jurk na het trouwen direct helemaal vies wordt of zelfs kapot gaat. Zorg er daarom voor dat je de beschermhoes van de jurk meeneemt. Op die manier kan je de jurk weer veilig terug naar huis vervoeren. Mooi om hem zo te kunnen bewaren. 

Bruidslingerie 

Hoe de huwelijksnacht eruit gaat zien is voor iedereen anders. Sommige stellen zijn zó mooi van de hele nacht dat er vooral geslapen wordt, andere stellen luiden hun huwelijk heel romantisch en spannend in. Hoe dan ook, een klein cadeautje voor je partner en jezelf mag natuurlijk wel. Met mooie en spannende bruidslingerie voel je je niet alleen heel sexy in je bruidsjurk, maar zal de bruidsnacht ook direct goed beginnen. 

Ook leuk om naast bruidslingerie nog wat leuke spannende spellen of massageolie mee te nemen. Op die manier wordt het een nacht om nóóit te vergeten. 

Lingerie

Vergeet geen extra setje kleding

Je zal in de haast bijna vergeten dat je naast een bruidsjurk natuurlijk ook iets anders aan wilt. Je gaat de volgende dag immers niet vol in jurk naar huis toe. Daarom is het goed om nog enkele setjes extra mee te nemen. Kies bij voorkeur voor een lekker comfortabel en bovenal gemakkelijk setje. Na een hele dag op hakken en in een strakke jurk kan je wel wat extra comfort gebruiken. Dus doe lekker die sneakers en een fijne loungepak aan en geniet extra lang van de luxe van jullie kamer en ontbijt op bed. 

Twitter Trouwen in Twitter trouwennieuws Facebook Blog logo

Banner-BijZondere_trouwringen.jpg Limburg
kasteel-groot-buggenum_trouwlocatie_limburg.jpg Limburg
190_190_vierkant_1.jpg Limburg